Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Το χάλκινο του Εμμανουήλ Καραλή, είναι χρυσό για την περίπτωση τού Μανόλο!

ΚΟΣΜΟΣ στις 06/08/2024

Μεγάλη η νίκη για τον νέο σταρ τού άλματος επί κοντώ – Μοναδική η χθεσινή βραδιά για την ελληνική παρουσία στους Ολυμπιακούς 2024

|> Το πιο… βαρύ χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο σήκωσε χθες το βράδυ ο Εμμανουήλ Καραλής, επειδή δεν κέρδισε μόνον στο 5,90 μ. επί κοντώ, αλλά νίκησε τον ρατσισμό, το ‘’μπούλινγκ’’ και την απαξίωση που γνώρισε από μικρό παιδάκι…

Ο δημοφιλής πλέον ‘’Μανόλο’’ χθες το βράδυ ‘’συναντήθηκε’’ με την καταξίωση που τόσο αναζητούσε και το χάλκινο που κατέκτησε είναι στην ουσία… χρυσό!

Η καρδιά της Ελλάδας αυτές τις μέρες ‘’βρίσκεται’’ στο Παρίσι, κοντά στα παιδιά της που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Άσχετα με τα αποτελέσματα και τις επιδόσεις τους, η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει για όλα τα παιδιά , αλλά για μερικά από αυτά, παρουσιάζει… ταχυκαρδία!

Για παράδειγμα προχθές είχε… ταχυκαρδία για τον Πετρούνια, χθες για τον Καραλή και σήμερα οι χτύποι θα είναι για τον Τεντόγλου που στις 21:15 αγωνίζεται στον τελικό άλματος εις μήκος!

Εν τω μεταξύ, η σημερινή 11η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, μας επιφυλάσσει ενδιαφέρουσες στιγμές, από τις ελληνικές συμμετοχές.

Συγκεκριμένα:

  • Στις 12:00 είναι ο αγώνας μπάσκετ ανδρών Γερμανία-Ελλάδα για την προημιτελική φάση.
  • Στις 13:03 είναι η 3η μέρα formula kite, όπου αγωνίζεται ο Κάμερον-Αλέξανδρος Μαραμενίδης.
  • Στις 13:15 είναι η 5η μέρα του 470 μεικτού με την Αριάδνη Σπανάκη και τον Οδυσσέα Σπανάκη.
  • Στις 20:00 είναι την προημιτελική φάση υδατοσφαίρισης γυναικών μεταξύ Αυστραλίας – Ελλάδας.

Τέλος, στις 21:00 είναι ο τελικός άλματος εις μήκος με τον Μίλτο Τεντόγλου.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: