Σε συνεχή ανάπτυξη ο αγροτικός τομέας της Αττικής, με μοναδικά προϊόντα διεθνούς ακτινοβολίας
Τι λέει σε συνέντευξή της η αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Δήμητρα Αγγελάκη
|> Κοντά στην ανάπτυξη με τους ουρανοξύστες, τα ξενοδοχεία και τις… ριβιέρες, η Αττική διαθέτει γη με μία… αγνώστου ταυτότητος – για τους πολλούς – παραγωγή και ποιότητα προϊόντων.
Από μία αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη τής αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, Δήμητρας Αγγελάκη στο wineillusion.gr και στην Ελευθερία Νταβατζή, αναδεικνύεται ο άγνωστος πλούτος της Αττικής, ο οποίος καλύπτει το 1% της αγροτικής γης της χώρας. Ένα ποσοστό φαινομενικά μικρό για τη… ‘’μισή Ελλάδα’’, αλλά με μία συνεχώς αναπτυσσόμενη δυναμική, που ήδη κάποια από τα αττικά προϊόντα έχουν τύχει διεθνούς αναγνώρισης.
Η συνέντευξη της αρμόδιας αντιπεριφερειάρχη Αττικής με τον τίτλο «Δήμητρα Αγγελάκη: ‘’Η Αττική έχει ένα μωσαϊκό μικτών χρήσεων γης’’», τα ‘’λέει’’ όλα! Κλικ ΕΔΩ