Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μια ομάδα νέων ανθρώπων υποδέχτηκαν το σήμερα και το αύριο του αθλητισμού μας…

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ στις 22/07/2024
Αφίχθησαν το απόγευμα οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, της Σλοβακίας [ΦΩΤΟ]

Τ/Π |> Τo Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, στη Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας, που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως χθες Κυριακή 21 Ιουλίου αποτέλεσε εφαλτήριο για το αύριο του κλασικού αθλητισμού και οπωσδήποτε ένα σημαντικό δεδομένο για τα παιδιά που αγωνίστηκαν.

Πολλά από τα παιδιά που πήραν μέρος στη διοργάνωση με πολλές αξιώσεις διάκρισης είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες από ένα αθλητικό γεγονός που εντάσσει τους πρωταθλητές της επόμενης γενιάς σε ένα δυνατό αγωνιστικό πλαίσιο.

Ανάμεσα στους 1.133 αθλητές και αθλήτριες από 48 χώρες ήταν και η ελληνική 52μελής αποστολή.
Στο σημείωμα αυτό δεν θα αναφερθούν ονόματα και επιδόσεις, αλλά θα παρουσιαστεί αυτό το φωτογραφικό ρεπορτάζ από την άφιξη της ελληνικής ομάδας το απόγευμα στο αεροδρόμιο ‘’Ελ. Βενιζέλος’’ και η συγκίνηση που προκάλεσε στους παρευρισκόμενους μια παρέα 10-15 παιδιών που υποδέχονταν με χειροκροτήματα τους αθλητές μας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στον χώρο των Αφίξεων δεν υπήρχαν επίσημοι. Η Σοφία Σακοράφα περίμενε τους αθλητές σε άλλο χώρο του αεροδρομίου. Εκεί στις Αφίξεις υπήρχε μόνον αυτή η ολιγομελής ομάδα των νέων ανθρώπων που πήγαν για να υποδεχθούν τους ανθρώπους που αγωνίζονται για να δοξάζουν  τον ελληνικό αθλητισμό. Ναι, γι’ αυτά τα παιδιά που με τόση σεμνότητα αντιμετώπισαν τα ‘’μπράβο’’ και τα χειροκροτήματα…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: