Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Είναι ανάγκη να πυκνώσουν οι τάξεις των εθελοντών στην ‘’Πνοή Αγάπης’’

ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΥΓΕΙΑ στις 04/09/2024

Για ενίσχυση των δράσεων στα προγράμματά της,  στους Ξενώνες της και την εθελοντική συμβολή στο αντικαρκινικό “Άγιος Σάββας”

|> Αν υπάρχουν ιδιωτικοί φορείς που προσφέρουν έμπρακτο έργο στην υπόθεση του καρκίνου και των θυμάτων του, ένας από αυτούς σίγουρα είναι ο σύλλογος ‘’Πνοή Αγάπης’’, που κάθε χρόνο φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του πάνω από 500 ασθενείς και συγγενείς.

Με αφετηρία το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο ‘’Ο Άγιος Σάββας’’ και ζώντας καθημερινά την αγωνία και τον πόνο των ασθενών με καρκίνο αλλά και των συνοδών τους, η ‘’Πνοή Αγάπης’’ άνοιξε τα φτερά της, ενώνοντας κάτω από το σκοπό της μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων.

Και επειδή οι απαιτήσεις για να ενεργοποιείται η προσφορά του συλλόγου, όλο και αυξάνονται, η ‘’Πνοή Αγάπης’’ αναζητά ενίσχυση τους δυναμικού της με νέα μέλη για τη στελέχωση των εθελοντικών δράσεων και προγραμμάτων στους Ξενώνες της και στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο “Άγιος Σάββας”.

Η υποβολή των σχετικών αιτήσεων γίνεται έως και τις 20 Σεπτεμβρίου 2024, στέλνοντας e-mail στο pnoi.agapis@gmail.com ή καλώντας στο τηλ. 2106425958, από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 – 15:00).

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: