Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δύο νύχτες με αθόρυβα πυροτεχνήματα στον ουρανό του Αγίου Ιωάννη Ρέντη

Ένα φαντασμαγορικό θέαμα αύριο και την Πέμπτη εν όψει του εορτασμού του Ι.Ν. Αγ. Ιωάννου Προδρόμου, πολιούχου του Ρέντη

|> Για πρώτη φορά στο πλαίσιο εορτασμού του Ιερού Ναού Αγ. Ιωάννου Προδρόμου, πολιούχου του Ρέντη, αύριο και την Πέμπτη στις 28 και 29 Αυγούστου θα χρησιμοποιηθούν αθόρυβα πυροτεχνήματα, προσφέροντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα και προστατεύοντας ανθρώπους, ζώα και περιβάλλον.

Η ρίψη των πυροτεχνημάτων θα πραγματοποιηθεί μετά τη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας Αποτομής της Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου την αύριο Τετάρτη στις 10 το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Ρέντη. Ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στις 7 το απόγευμα, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς, Φαλήρου και Αγ.Ι. Ρέντη κ. Σεραφείμ.

Ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης σημειώνει:

«Ο εορτασμός του Πολιούχου Αγ. Ιωάννου Προδρόμου, Πολιούχου του Ρέντη είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές για την τοπική μας κοινωνία. Φέτος για πρώτη φορά θα χρησιμοποιήσουμε αθόρυβα πυροτεχνήματα, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα που συνδυάζει την παράδοση με τον σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας, τα ζώα και το περιβάλλον. Σας προσκαλώ να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις και να γιορτάσουμε μαζί αυτή την ιδιαίτερη ημέρα για την πόλη μας».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: