Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Απόψε στις 8 ο τελικός στο άλμα επί κοντώ με τον Καραλή για τη μεγάλη στιγμή!

ΚΟΣΜΟΣ στις 05/08/2024

Σήμερα πηδάνε η Στεφανίδη, η Πόλακ και η Αδαμοπούλου – Στα 200 τρέχει η Εμμανουηλίδου – Στις 4:10 η Εθνική πόλο με την Ιταλία

|> Σήμερα – 10η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων – είναι η μεγάλη στιγμή για τον Εμμανουήλ Καραλή που στις 8 μμ συμμετέχει στον τελικό του άλματος επί κοντώ!

Η μεγάλη στιγμή στο ίδιο αγώνισμα για τις γυναίκες είναι στις 11:50 το πρωί για την Κατερίνα Στεφανίδη, την Ελένη Πόλακ και την Αριάδνη Αδαμοπούλου.

Εξ άλλου στις 13:50 η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου θα αγωνιστεί στο ρεπεσάζ των 200 μέτρων γυναικών προκειμένου να προκριθεί στα ημιτελικά του αγωνίσματος.

Στις 15:00 στο ανάκτορο των Βερσαλλιών συμμετέχει στην  ιππασία και την υπερπήδηση εμποδίων η Ιόλη Μυτιληναίου.

Νωρίτερα στις 10:30 αγωνίζονται στη σκοποβολή η Εμμανουέλα Κατζουράκη και ο Μάκης Μίτας για τα προκριματικά του μεικτού ομαδικού στο σκιτ.

Στη μαρίνα της Μασσαλίας στις 18:00 μεταδίδεται το αγώνισμα της ιστιοπλοΐας (δεύτερη μέρα φόρμουλα κάιτ) όπου συμμετέχει ο Κάμερον Μαραμενίδης.

Στις 18:04 είναι η τέταρτη μέρα του αγώνα για το μεικτό 470. Με την Αριάδνη Σπανάκη και τον Οδυσσέα Σπανάκη.

Τέλος, στις 16:10 έχουμε την 5η αγωνιστική ανδρών στο πόλο, όπου η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την Ιταλία, με στόχο τη νίκη προκειμένου να ‘’κλειδώσει’’ τη 2η θέση.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: