Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου συμπράττουν οι σολίστ Γιώργος & Στέλιος Γκόλγκαρης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 04/07/2017

Στο Φεστιβάλ Λάρνακας

|> Μία ακόμη διάκριση για τους  διεθνούς φήμης σολίστ Γιώργο και Στέλιο Γκόλγκαρη, οι οποίοι θα συμπράξουν υπό την διεύθυνση του Βαγγέλη Μπουντούνη, με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου στην μεγαλύτερη κιθαριστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Μεγαλόνησο, με τίτλο “100 Κιθάρες”, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Λάρνακας 2017.

Στην συναυλία που θα διεξαχθεί στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, αύριο Τετάρτη 5/7 στις 9 μ.μ., συμμετέχουν ακόμη η Μάρω Ραζή και οι βιρτουόζοι των εγχόρδων «String Demons» (Κωνσταντίνος και Λυδία Μπουντούνη).

Επίσης τα κιθαριστικά σύνολα: “Acordes Guitar Ensemble”, “Cyprus Guitar Trio”, “Rumba Attack” και το Φωνητικό Σύνολο του δήμου Λάρνακας υπό την διεύθυνση του Ανδρέα Γερολέμου.

Το πρόγραμμα αποτελεί μια μουσική περιήγηση σε εμβληματικά έργα με ισπανική μουσική, λατινοαμερικάνικες μελωδίες καθώς και τραγούδια Μάνου Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου, είναι ο καθηγητής Κιθάρας του Πανεπιστημίου Κύπρου, Αντώνης Κοΐζας.

Εισιτήρια προπωλούνται: www.SoldoutTickets.com.cy, σε όλα τα περίπτερα soeasy και στο Ταμείου του Δημοτικού Θεάτρου Λάρνακας (24665795). Τιμή εισιτηρίου €15 & 10 (παιδιά κάτω των 12 χρονών).

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: