Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Βραβεύσεις και καθιέρωση για την 1η Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 02/08/2015

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού στο “Αμφίκαια”στους πρόποδες του όρους, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 60, βιώνοντας μία κιθαριστική μαγεία με φόντο το φεγγάρι στις βουνοκορφές του Παρνασσού.

Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση, της Μάρως Ραζή και την συμπαράσταση του προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, Στέλιου Γκόλγκαρη.

Ρεσιτάλ στα πλαίσια του Φεστιβάλ έδωσαν, ο Χάρης Κανελλίδης, η Μαίρη Νικολάου, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, οι Αλέξανδρος Παντελιάς και Αντώνης Παπαδάκης, οι String Demons, ο Τάκης Γιαννόπουλος και εκτάκτως ο σολίστ του τρομπονιού, Σταύρος Κλαβανίδης. Παρών στο φεστιβάλ και Βαγγέλης Μπουντούνης.

Όλοι οι προαναφερθέντες δίδαξαν στα σεμινάρια της Ακαδημίας και μαζί τους ο σολίστ και καθηγητής Γιώργος Γκόλγκαρης.

Στον Διαγωνισμό της Ακαδημίας, ηλικίας μέχρι μέσου επιπέδου, απέσπασε το Α΄Βραβείο η Μαρία Αδαμίδου και το Β΄Βραβείο μοιράστηκαν η Άννα Μπλούνα και ο Απόστολος Ασκούνης.

Στον Διαγωνισμό των σολίστ του Φεστιβάλ το Α΄Βραβείο, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και πρόσκληση ως σολίστ στο 2ο Φεστιβάλ Κιθάρας Αμφίκαιας και στην 2η Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού, απέσπασε ο Στέλιος Κανδυλάκης (φωτό). Το Β΄Βραβείο μοιράστηκαν η Μαρία Βουσινά, και ο Ερρίκος Μπιτσάκος, ενώ το Γ΄Βραβείο μοιράστηκαν ο Κίμωνας  Καλαϊτζής και ο Περικλής Αγγελόπουλος.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: